IT ALL STARTED WITH WILD IDEAS

In 2018 is Feestbeest-kids geboren. Oprichtster Kim Hoogervorst laat zich eindeloos inspireren door de kinderen op de basisschool waar ze al meer dan 15 jaar werkt. Wat Feestbeest-kids zo bijzonder maakt? Laat je verwonderen…

Zoveel meer dan een sieraad moeten een outfit verrijken. Fashionable zijn, natuurlijk! Maar Feestbeest-kids gaat verder. Kim is er samen met haar team van overtuigd dat het niet alleen maar mooi moet zijn, maar ook praktisch. En dat merk je. Ieder sieraad voegt iets toe. Over ieder ontwerp is nagedacht. Achter iedere creatie zit méér, want een sieraad van Feestbeest-kids is…

… een belevenis
Of het nu om een verjaardag of een andere feestdag gaat: met de prachtige feestkettingen is deze dag nóg iets bijzonderder. En komt er een spannend moment aan? Dan geven de armbandjes met een hartje, klavertje vier of kusje steun.

… educatief
De dieren zijn levensecht en leerzaam. Een leuke verzameling waarmee je kunt ontdekken, spelen én je outfit compleet maakt. En met de wisselsluitingen en ‘Do It Yourself’-pakketjes trainen kinderen ook nog eens hun fijne motoriek.

… praktisch
Haren die in de weg zitten, (zonne)brillen die kwijtraken en mutsen die verwisseld zijn? Dat is op te lossen! Denk aan kettingen die je omtovert tot handige én stijlvolle haarbandjes. Of hippe koordjes waaraan je je (zonne)bril of sleutel vastmaakt. En wat vind je van die coole pins die iedere muts uniek maken? Mooi én praktisch tegelijk.

Een feestje om je nek!
Maar natuurlijk is ieder sieraad van Feestbeest-kids vooral een feestje. De mooie kleurtjes, de verschillende materialen, de speelse details en de gedurfde combi’s. Voor iedereen zit er iets bij, want je kunt mixen en matchen zoveel je wilt. Door slimme materiaalkeuzes gaan creaties lang mee en kun je jarenlang eindeloos variëren. Eén ding is zeker: deze duurzame sieraden gaan nooit vervelen.

“Ik vind het heerlijk om tot creaties te komen en verwonderd te raken. Voor mij zijn sieraden zoveel meer dan alleen ‘mooi’, ik wil meer brengen.” Kim Hoogervorst – oprichtster Feestbeest-kids

UITGEBREIDE COLLECTIE

Feestbeest-kids heeft een zeer uitgebreide collectie voor alle soorten verkooppunten die onze producten en bijbehorende accessoires graag willen verkopen. Wij verkopen onder meer:

– Feestkettingen met bijpassende cijfers;

– Basiskettingen met dierenbedels;

– Lovertjes- en regenboogbedels.

Maar ook zonnebrillen met koordjes, hoeden en tassen vind je in ons assortiment. Alle producten zijn op een praktische basis bedacht en met een feestelijk en hip tintje verder ontwikkeld.

EDUCATIE

Vanuit educatief oogpunt zijn wij continu op zoek naar producten en accessoires die de onafhankelijkheid en verbeeldingskracht van de kinderen bevorderen. Zo ontwerpen en maken we bijvoorbeeld sleutelhangers (keycords) met de gedachte om kinderen hun zelfstandigheid te vergroten door ze verantwoordelijkheid te laten gaan ‘dragen’ voor hun eigen sleutels.

Omdat wij vaak hebben gemerkt dat kinderen hun (zonne)bril op school of thuis achterlaten, waardoor deze beschadigd of zoek raakt, hebben wij gemeend om ze te moeten voorzien van brillenkoorden. Verder zijn de dierenbedels zo gemaakt dat ze aan alle kettingen uit onze collectie kunnen worden bevestigd. Bovendien zijn ze ook gemakkelijk van de kettingen af te halen zodat de kinderen ook apart met de dieren kunnen spelen en zo hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling op tijd en veilig bij u wordt afgeleverd. Daarom werken wij al jaren samen met de betrouwbare transportpartner PostNL.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Zoals gezegd staan kwaliteit en veiligheid bij ons voorop zonder daarbij de hippe uitstraling uit het oog te verliezen. Om dit te onderstrepen verkopen wij uitsluitend producten en accessoires van goede kwaliteit (dierenbedels met CE-keurmerk) en om de veiligheid te borgen in beginsel alleen aan kinderen van 3 jaar en ouder. Daarenboven ben ik als moeder en eigenaar van Feestbeest-kids een echte expert die het belangrijk vindt om de artikelen eerst uit te proberen op mijn kinderen Fee en Mees.

PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR

Feestbeest-kids biedt een persoonlijke en betrouwbare klantenservice. Wij zijn elke dag bereikbaar per mail via Feestbeest_kids@outlook.com of telefonisch op +31628233105 en proberen altijd al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

BESTEL COMFORTABEL

Om je optimaal in staat te stellen je bestelling te plaatsen kun je dit zowel online doen op www.feestbeest-kids.shop, als ook via je vertegenwoordiger, per e-mail of per telefoon.

Heb je nog geen inloggegevens op onze webshop? Stuur dan een e-mail naar Feestbeest_kids@outlook.com en we sturen je zo snel mogelijk je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

MINIMALE AFNAME

Om onze visie van mixen en matchen uit te dragen en volledig tot zijn recht te laten komen werken wij met een minimale afname. Hiervoor hebben we voor je al een startpakket ontwikkeld en samengesteld. Je kunt natuurlijk ook je eigen pakket samenstellen. Het minimale bestelbedrag is € 100-

AGENTSCHAP NEDERLAND/ BELGIE/ DUITSLAND / OOSTENRIJK

Mocht je meer informatie willen hebben om Feestbeest-kids ook in de winkel te gaan verkopen, kun je contact opnemen met onze agenten:

Nederland/ België

Daantjes childrenswear
Danielle Kalee
Pieter goedkoopweg 18
2031 EL Haarlem
Nederland
+ 31621560700
daantjeswear@icloud.com

Chantal van de Zandschulp
Molenstraat 31
5384 KX Heesch
Nederland
+31610374038
Info@53-84.nl

Duitsland/ Oostenrijk:

Agentur Kindersegen Hamburg
Kristin Meyerhoff
Schulweg 30a
20259 Hamburg
Germany
+49(0)1715415872
Info@kindersegen-hamburg.de

 

Italie:

LJC fashion studio
Via monte della gioie 9
00199 Roma
Italia
+393388333144
cavaliere.lj@gmail.com

Spanje

MBShowrooms
Sant Gervasi de Cassoles 63
08022 Barcelona
Spain
hello@mbshowrooms.com

Shopping Cart
Scroll to Top